Horváth Kert

Horváth József vagyok, az öntözőrendszerek specialistája. Általában azok a családi ház tulajdonosok fordulnak hozzám, akik igényes kertet szeretnének, de nincs naponta több órájuk a gyep ápolására és locsolására. Szívesebben töltik ezt az időt a családjukkal, kikapcsolódással. Szeretném ha minél többen lennének büszkék a kertjükre, és nem kellene többet szabadkozniuk a szomszédok és barátok előtt a rendezetlen, foltos vagy kisárgult pázsit miatt. Hiszen hiába egy szép, stílusos ház, ha az ápolatlan kert elrontja az összképet.
A 18 év alatt, amit öntözőrendszerek tervezésével, kivitelezésével töltöttem, azt tapasztaltam, hogy kevés az igazán jó szakember, a legtöbben nem foglalkoznak a karbantartással járó feladatokkal és a hibák elhárításával sem. Ez részben érthető, hiszen egy kész rendszer javítása mindig több időt igényel, nehézségeket okozhat és több buktatót is rejt magában. Épp ezért törekszem a maximális minőségre munkám során, legyen szó tervezésről, kiépítésről vagy a rendszer karbantartásáról.
Nem hiszek a sablon tervekben és megoldásokban, mindig egyedi ajánlat alapján dolgozom, amit egy gondos igényfelmérés és tervezés előz meg.

Ha meghibásodott az öntözőrendszered vagy még a kiépítés, tervezés előtt állsz és tanácstalan vagy, kérdezz bátran az űrlap segítségével!